Cool TV

Cool TV

A Cool egy magyar nyelvű kereskedelmi televíziócsatorna

Hungary

TV guide - Friday, 24/05/24

00:55
Dr. Csont
S12E10 A legújabb ügy, amelyben egy ígéretes filmrendező halálának körülményeit vizsgálják, sok változást hoz a csapat életében. Brennan rádöbben, hogy talán elvesztette szenvedélyét a munka iránt, Aubrey előléptetésre pályázik, Angelát pedig mintha túl érzékenyen érintené az eset.
sk
01:50
Faking Hitler
S01E04 Clark, az amerikai médiamágnás megszakítja a naplókkal kapcsolatos tárgyalásokat, azonban Clark nélkül nincs világjog, világjog nélkül pedig nincsen újrafinanszírozás. Heidemann és Bloom nekifognak, hogy egy dossziéval meggyőzzék a médiamogult, azonban azt nem sejtik, hogy Clark ezzel a dossziéval mindent megkap, amire csak szüksége van a megjelentetéshez. Ezután a Sternnél elkezdenek pörögni az események és a szerkesztőket be kell vonni az ügybe. Gold elárulja Elisabeth-nek, hogy miért akarja megelőzni a cikk publikálását és miért akar kapcsolatba lépni a dokumentumok leszállítójával: biztos benne, hogy a naplók hamisak. Ezért Elisabeth segítségét kéri, aki akaratlanul is kapcsolatban áll a beszállító kereskedőjével, Strunzzal. Mielőtt találkoznának Kujauval, Elisabeth megtud valamit az apjával kapcsolatban Strunztól, ami mélyen felzaklatja.
sk
02:55
Dr. Csont
S12E10 A legújabb ügy, amelyben egy ígéretes filmrendező halálának körülményeit vizsgálják, sok változást hoz a csapat életében. Brennan rádöbben, hogy talán elvesztette szenvedélyét a munka iránt, Aubrey előléptetésre pályázik, Angelát pedig mintha túl érzékenyen érintené az eset.
sk
03:55
Cobra 11
S24E14 Egy nagy port kavart, sok halálos áldozattal járó vonatbaleset vétkesét kell Semirnek és Paulnak a bíróságra szállítania. Kemper, a mozdonyvezető nem igazán emlékszik semmire. A halottak hozzátartozóiból összeáll egy csapat, és elfoglalják a rendőrőrsöt. Kempert követelik, mert attól tartanak, hogy a bíróság nem szab ki rá elég súlyos büntetést. Eközben Paul és Semir jól kiképzett zsoldosok elől menekül a mozdonyvezetővel. Mint kiderül, a vasúttársaság hibája volt a baleset, ők fizetik a zsoldosokat, hogy eltegyék láb alól a mozdonyvezetőt.
sk
05:00
CSI: New York-i helyszínelők
S01E03 Turisták egy felöltöztetett csontvázat találnak az egyik városnéző buszon. A helyszínelők a részleges csontvázból vett minták alapján gyorsan megállapítják a többi csont helyét is. Macék rendkívül nehéz helyzetben találják magukat, mert a vizsgálatok egy tizenhét évvel korábban elkövetett gyilkosságra derítenek fényt, amelyekből sajnos sem az elkövető, sem az áldozat kilétét nem tudják megállapítani.
sk
06:00
CSI: New York-i helyszínelők
S01E04 Egy éjszakai klub előtt holtan találják a város egyik legnépszerűbb lemezlovasát. A helyszíni szemlén és az adatgyűjtés során Mac és Aiden előtt egy véres üzleti vetélkedés bontakozik ki, amelynek áldozatául esett maga az üzlet tárgya. Stella és Danny extravagáns divatguru meggyilkolásának ügyében gyomoznak. A közutálatnak örvendő üzletasszonyt egy igen ritka, de annál hatékonyabb méreggel ölték meg. A gömbhalat, amelyből a méreg is származik a japán éttermek egyik ritka különlegessége. Stelláéknak csak azt kell kideríteniük, hogy a veszedelmes méreg, hogyan juthatott az áldozat szervezetébe.
sk
06:55
New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban
S04E08 Max és Sharpe ezerrel csomagolnak közelgő útjukra. Fuentes drasztikus létszám-leépítésre készül, amit Max nem hagy szó nélkül. Iggy próbál újra beteget fogadni, de úgy érzi, hogy nem megy neki. Baptiste és Reynolds rájönnek, hogy Veronica ki akarja játszani őket egymás ellen. Váratlanul zsarolóvírus támadja meg a kórház rendszerét, óriási káoszt okozva a betegellátásban és a műtéteknél. Casey rájön, hogyan került be Leyla ötödik rezidensnek az osztályra...
sk
07:50
Szívek szállodája
S05E07 Lorelai szülei megtudják, hogy lányuknak komoly kapcsolata van Luke-kal. Emily tüstént vacsorára invitálja, Richard pedig a golfklubba hívja Luke-ot.
sk
08:50
Szívek szállodája
S05E08 Emily nem nézi jó szemmel Rory és Dean kapcsolatát. Ezért minden követ megmozgatva partit ad, hogy megfelelő fiút találjon unokája számára. Dean hamarosan rájön, hogy ő nincs a jelöltek között.
sk
09:50
Monk - Flúgos nyomozó
S06E05 Krimi
sk
10:45
Monk - Flúgos nyomozó
S06E06 Krimi
sk
11:45
New Amsterdam - Vészhelyzet New Yorkban
S04E09 Gladys kirúgása után Iggy egyedül próbálja vinni az adminisztrációt is, de keresztbeszervezi a pácienseket. Casey hiánya is fájó a kórháznak. Reynoldsot nevezi ki a sebészet új osztályvezetőjének. Transznemű beteget hoznak a sürgősségire. Egy kigyulladt templomból tömegesen beszállított betegek miatt megjelenik a kórházban a bevándorlás, azonban Max nem hagyja annyiban. Brantley-nek elege lesz Veronicából és indítványozza a bizottságnál az eltávolítását...
sk
12:45
CSI: A helyszínelők
S12E02 A helyszínelők csapata értetlenül áll egy egész család brutális lemészárlása előtt, kiváltképpen akkor, amikor egy valószínűtlen önjelölt áll elő azzal, hogy magára vállalja a vérengzést.
sk
13:45
Magnum
S01E03 Luther a pókeradóssága fejében átad egy munkát Magnumnak. A megbízó a menyasszonya múltjára kíváncsi, mert egy baleset után kiderült, hogy a nő arcátalakító műtéten esett át. A szálak egy évekkel korábbi rablógyilkossághoz vezetnek.
sk
14:50
CSI: Las Vegas-i helyszínelők
S02E12 Catherine éppen az unokájával, Hannah-val tölti a szabadnapját, amikor Max behívatja: Mimi, a négy éve kómában fekvő fodrásznő váratlanul magához tért, és azt állítja, hogy húga, Sasha annak idején nem a vegyi anyagokkal történő hajkezelés miatt halt meg, hanem szándékosan mérgezték meg mindkettejüket. Allie kénytelen kivárni dr. Auerbach visszatérését, hogy tovább nyomozhasson a titokzatos ezüst írás után. Kiderül, hogy a fodrászszalonban záróra után elég sokan megfordultak: a frissen kirúgott fodrász, Sasha nagyfia, a féltékeny fodrásznő, a könyvelő. Mimi emlékei kicsit zavarosak, de határozottan állítja, hogy húga volt férje a felelős a gyilkosságért...
sk
15:50
Cobra 11
S24E12 Egy parkolóban Andrea egy borítékot kap egy Nina nevű lánytól, aki arra kéri, vigye el az ügyészségre. Mielőtt bármi közelebbit megtudna, Ninát Andrea szeme láttára halálra gázolják. A rendőrök próbálnak fényt deríteni az összefüggésre a listán szereplő nevek között. Végül rájönnek, hogy szinte mindannyian plasztikai műtéten estek át, és egyre több közöttük halott. A szálak egy szépészeti klinikára vezetnek.
sk
16:55
Cobra 11
S24E16 Az autópályán, a dugóban ülve, Semir és Paul úgy érzik, a középkorba csöppentek. Páncélos lovagok üldöznek egy lóháton vágtató hölgyet, aki segítségért kiált. A különös látvány felkelti az érdeklődésüket, és az erdőben egy Engónia nevű helyre jutnak, ahol középkori várjátékokba csöppennek. Azt füllentik, hogy a játékokra jöttek, Paulus és Semiron néven jelentkeznek be. Próbálják kideríteni, hogy mire megy ki a játék, és kiderül, hogy a főszervező igencsak veszélyes dologra készül.
sk
18:00
A mi kis falunk
S05E18 Egy kedves ismerős tér vissza Pajkaszegre, aki bearanyozza Laci napját és az őrületbe kergeti Vikit. Nelli számára újabb kihívásokat okoz, hogy Vikivel kell lakniuk. Erika tervei veszélybe kerülnek, miközben még mindig zajlik a nagy rekord-kísérlet.
sk
18:55
A mi kis falunk
S06E01 Teca visszautasíthatatlan ajánlatot kap egy férfitól, amihez a Papnak is van egy-két szava. Stoki emberrablás miatt nyomoz, miután Répa Nándor eltűnik egy rejtélyes tolókocsival együtt. Erika és Gyuri ismét megpróbál összeházasodni.
sk
20:00
Magnum
S01E04 Rablógyilkosság áldozata lesz a műgyűjtő Jack Candler nem sokkal az után, hogy Magnum rámutatott a riasztórendszere hibáira. Ki olvashatta Magnum jelentését? Hol van a hat ellopott kép, ki akarja mindenáron Magnumra terelni a gyanút? A rendőrséggel párhuzamosan Magnum is nyomozni kezd.
sk
21:00
CSI: Las Vegas-i helyszínelők
S02E13 Krimi
sk
22:00
ValóVilág
S12E20 A Cool nézői is figyelemmel kísérhetik a villalakók életének legizgalmasabb történéseit. Mindenre elszánt villalakók veszik birtokba a ValóVilág Villát, hogy részesei lehessenek a játéknak, ami a valóság! A játékosok ezúttal is számtalan izgalmas kihívással találják szembe magukat, mígnem a végén egyvalaki kimondhatja: "Én vagyok az, aki mindent visz!" Az addig vezető út azonban megannyi Kiválasztással, Kihívással és Párbajjal teli. Ha a villalakó minden akadályt legyőz a Fináléban bizonyíthat és vívhat meg a nézők végső szimpátiájáért, valamint a főnyereményért. Féltett titkok, érzelmek, dráma, feszültség: a ValóVilág12 elképesztő fordulatokat tartogat mindenki számára! - Minden este a COOL műsorán.
sk
23:00
Faking Hitler
S01E05 A készülő Stern különkiadást óriási időnyomás alatt kell elkészíteni, azonban a szerkesztők a naplókról még nem is tudnak. Amikor tudomást szereznek a naplókról, Elisabeth hamisítványnak nyilvánítja őket, Bloom pedig válaszul egy drasztikus lépést tesz. Kujau eközben pánikba esik, amikor meghallja a közelgő publikálást. Cáfolhatatlan érve van, hogy nyomást gyakoroljon Heidemannra, hogy tartsa titokban kilétét. Gold azt akarja, hogy Elisabeth segítsen neki meggyőzni a szakértőt arról, hogy a naplók hamisak - a ,,világszenzációt\" bejelentő sajtótájékoztatón mégis a szakértő ül a pódiumon. Azonban, amit a szakértő mond, nem az, amit a Stern remélt. Az esemény katasztrófába fordul - a Sternnek mindent meg kell tennie, hogy megmentse hitelességét.
sk
23:55
Nyomtalanul
S04E15 Leah Robinson, a felkapott galéria egyik kiállításáról fejvesztve menekül el. Azóta senki se látta. Napokkal korábban a férj egyik ügyfele rárontott a családra, amitől a nő kiborult. Az eltűnés valódi oka azonban sokkal megrázóbb. A nő véletlenül rájött, hogy a férje megcsalja, és amikor felkereste a szeretőt, holtan találta. Nyomozni kezdett, és amit talált, az halálra rémítette. Nagyon úgy tűnik, hogy részese lett egy gyilkosságsorozatnak.
sk

TV guide - Saturday, 25/05/24

00:55
Dr. Csont
S12E11 Mark Kovac, aki korábban bosszút akart állni Boothon és családján, megszökik a börtönből. Ám mire Booth rájön, hova rejtette a robbanóanyagot, amit ellopott, már túl késő. Cam és Arastoo házaséletének első napja úgy tűnik, valakinek az utolsó lesz.
sk
01:55
Faking Hitler
S01E05 A készülő Stern különkiadást óriási időnyomás alatt kell elkészíteni, azonban a szerkesztők a naplókról még nem is tudnak. Amikor tudomást szereznek a naplókról, Elisabeth hamisítványnak nyilvánítja őket, Bloom pedig válaszul egy drasztikus lépést tesz. Kujau eközben pánikba esik, amikor meghallja a közelgő publikálást. Cáfolhatatlan érve van, hogy nyomást gyakoroljon Heidemannra, hogy tartsa titokban kilétét. Gold azt akarja, hogy Elisabeth segítsen neki meggyőzni a szakértőt arról, hogy a naplók hamisak - a ,,világszenzációt\" bejelentő sajtótájékoztatón mégis a szakértő ül a pódiumon. Azonban, amit a szakértő mond, nem az, amit a Stern remélt. Az esemény katasztrófába fordul - a Sternnek mindent meg kell tennie, hogy megmentse hitelességét.
sk
02:55
Dr. Csont
S12E11 Mark Kovac, aki korábban bosszút akart állni Boothon és családján, megszökik a börtönből. Ám mire Booth rájön, hova rejtette a robbanóanyagot, amit ellopott, már túl késő. Cam és Arastoo házaséletének első napja úgy tűnik, valakinek az utolsó lesz.
sk
03:55
Cobra 11
S24E12 Egy parkolóban Andrea egy borítékot kap egy Nina nevű lánytól, aki arra kéri, vigye el az ügyészségre. Mielőtt bármi közelebbit megtudna, Ninát Andrea szeme láttára halálra gázolják. A rendőrök próbálnak fényt deríteni az összefüggésre a listán szereplő nevek között. Végül rájönnek, hogy szinte mindannyian plasztikai műtéten estek át, és egyre több közöttük halott. A szálak egy szépészeti klinikára vezetnek.
sk
05:00
Nevess csak!
S15E09 Show
sk
05:30
CSI: A helyszínelők
S09E23 Motoros banda randalírozik az egyik éjszakai bárban. A tömegverekedésben egy motoros holtan marad a földön. Az áldozatot alaposan összeszurkálták, nagy valószínűséggel többen is. A helyszínen rengeteg vért találnak, jóval többet, mint amennyi az áldozaté lehetne. A nyomozás során kiderül, hogy több beépített rendőr is van a bandában.
sk
06:30
CSI: A helyszínelők
S09E24 Egy sérült férfi rátámad a kórházban az ügyeletes orvosokra, amikor a kilétét próbálják kideríteni. Szerencsére Langston is jelen van, aki ártalmatlanítja a támadót. Nick és Catherine a város szélén helyszínel, ahol egy tarkón lőtt férfit találnak. A porban heverő férfit láthatóan kidobták az autójából, és csak azután végeztek vele.
sk
07:25
CSI: A helyszínelők
S10E01 Az irodában a feje tetejére áll minden, amikor az egyik nyomozásról információk szivárognak ki. Emiatt Catherine komoly bajba kerül. Ráadásul megtámadják a rendőrséget a bizonyítékként szolgáló holttest miatt, és többen életveszélyesen megsérülnek.
sk
08:20
Szívek szállodája
S05E08 Emily nem nézi jó szemmel Rory és Dean kapcsolatát. Ezért minden követ megmozgatva partit ad, hogy megfelelő fiút találjon unokája számára. Dean hamarosan rájön, hogy ő nincs a jelöltek között.
sk
09:20
Szívek szállodája
S05E09 Lorelai Christopherrel ebédelne, de Rory tanácsára, tekintettel Luke-ra, meggondolja magát. Rory-nak az a szándéka, hogy nagyszüleit összehozza, kudarcot vall. Emily úgy dönt, hogy randizni fog, s ehhez Lorelai segítségét kéri.
sk
10:15
Monk - Flúgos nyomozó
S06E05 Krimi
sk
11:10
Egyik kutya, másik eb
S01E05 Andzselika, az utcalány, szemtanúja lesz egy ékszerbolt kirablásának. Amikor a tettesek üldözőbe veszik, Max autója elé szalad. Max végül hazaviszi magához, bár a lány nem árulja el, hogy mit látott. Eközben a rendőrség nyomoz a rablás ügyében, az elkövetők pedig el akarják hallgattatni a lányt.
sk
12:15
Cobra 11
S24E14 Egy nagy port kavart, sok halálos áldozattal járó vonatbaleset vétkesét kell Semirnek és Paulnak a bíróságra szállítania. Kemper, a mozdonyvezető nem igazán emlékszik semmire. A halottak hozzátartozóiból összeáll egy csapat, és elfoglalják a rendőrőrsöt. Kempert követelik, mert attól tartanak, hogy a bíróság nem szab ki rá elég súlyos büntetést. Eközben Paul és Semir jól kiképzett zsoldosok elől menekül a mozdonyvezetővel. Mint kiderül, a vasúttársaság hibája volt a baleset, ők fizetik a zsoldosokat, hogy eltegyék láb alól a mozdonyvezetőt.
sk
13:15
Cobra 11
S24E15 Dana rögtön az első munkanapján balesetet szenved, miközben Semir intése ellenére, követni kezdi a bűnözőket az autópályán. Meg akarnak szerezni egy chipet, ám a roncsok körül hemzsegnek a rendőrök. Egyikük megpróbálja elcsábítani Danát, hogy könnyebb dolga legyen, ám a lány átlát a szitán. De ekkor már késő, Finnt elrabolják, és Danától követelik a chipet az életért cserébe.
sk
14:25
CSI: New York-i helyszínelők
S07E14 Az egykori chicagói tengerészgyalogos, Mac Taylor nyomozó (Gary Sinise) a New York-i rendőrség veteránja, aki szeptemberi terrortámadásban vesztette el a feleségét. Mac maximálisan szervezett, hatékony, elkötelezett és rendkívül korrekt stílusban vezeti csapatát. Helyettese és egyben legjobb barátja, Stella Bonasera nyomozó (Melina Kanakaredes), aki segít Macnek átvészelni a felesége halálának hatásait, és újjáépíteni a magánéletét, miközben koordinálja az éjszakai helyszínelő-csoport munkáját. A 7. évad Mac Taylor, a New York-i bűnügyi labor vezetője sokat vár az új kollégától, Jo Danville-től, aki fiatal kora ellenére rendkívül jó érzékkel rendelkezik a nyomok felismerésére és értelmezésére. Az egykori FBI-ügynök segítségére különösen nagy szükség van, miután Stellát nélkülöznie kell a csapatnak.
sk
15:25
CSI: New York-i helyszínelők
S07E15 Amikor egy nemi erőszaktevőt holtan találnak. A csapatnak ki kell deríteni, hogy a nemi erőszakot elkövető férfi egyik áldozata-e a tettes.
sk
16:25
Charlie és a csokigyár
A csokigyár, amelyről a szegény családban élő Charlie álmodik, borzasztóan titokzatos. Tizenöt éve senki nem látott egyetlen munkást se bemenni, se kijönni, nem látták a csokoládégyáros Willy Wonkát (Johnny Depp), csak az irtózatos mennyiségű csoki áramlik ki a gyárból. Azután fantasztikus hír röppen világgá: Willy Wonka bejelenti, hogy kinyitja gyára kapuit az öt szerencsés nyertes előtt, aki egy-egy aranyjegyet talál csokoládéja csomagolópapírjában. Charlie (Freddie Highmore) is a kevés kiválasztott közé kerül. Találkoznak a titokzatos férfival, és arra is fény derül, mi a látogatás megszervezésének igazi célja.
sk
18:45
Harry Potter és a Tűz Serlege
Az új tanévben a tizennégy éves Harrynek (Daniel Radcliffe) nála idősebb, tapasztaltabb diákokkal együtt kell részt vennie a nemzetközi Trimágus Tusán, amelyre megmagyarázhatatlan módon egy ismeretlen nevezte be. Ám az iskolai verseny veszélyei elhalványulnak az immár bizonyossá váló tény mellett: Voldemort, a Sötét Nagyúr ismét színre lépett, és nemcsak hatalmát nyerte vissza, hanem emberi alakját is.
sk
22:00
ValóVilág
S12E21 A Cool nézői is figyelemmel kísérhetik a villalakók életének legizgalmasabb történéseit. Mindenre elszánt villalakók veszik birtokba a ValóVilág Villát, hogy részesei lehessenek a játéknak, ami a valóság! A játékosok ezúttal is számtalan izgalmas kihívással találják szembe magukat, mígnem a végén egyvalaki kimondhatja: "Én vagyok az, aki mindent visz!" Az addig vezető út azonban megannyi Kiválasztással, Kihívással és Párbajjal teli. Ha a villalakó minden akadályt legyőz a Fináléban bizonyíthat és vívhat meg a nézők végső szimpátiájáért, valamint a főnyereményért. Féltett titkok, érzelmek, dráma, feszültség: a ValóVilág12 elképesztő fordulatokat tartogat mindenki számára! - Minden este a COOL műsorán.
sk