Film+

Film+

A 2003-ban indult Film+ dinamikus fejlődésének köszönhetően mára Magyarország vezető filmcsatornája lett. A Cool mellett az RTL Csoport másik zászlós hajója. A Film+ műsorát a nap 24 órájában, magyar nyelven sugározza. Kínálatában olyan nagy nézettséget hozó mozifilmek szerepelnek, amelyek minőségi kikapcsolódást nyújtanak mindenkinek, aki a nappalijában szeretné átélni a mozizás élményét.

Hungary

TV guide - Friday, 24/05/24

01:00
Egy igazán dühös ember
A jól menő biztonsági cég főnöke, H (Jason Statham) csodával határos módon túléli, hogy többször is belelőnek egy pénzszállító kirablása során. Az utolsó pillanat, amire emlékszik, a halott fia látványa és a gyilkos arca. Felépülését csak az igazságszolgáltatás motiválja, és embereivel tűvé teszik az egész várost. Sok áldozat és vallatás során egyértelművé válik, hogy az elkövetőknek beépített emberük van az állami pénzszállítóknál, ezért H új személyazonossággal felveteti magát őrnek. Az újoncnak álcázott férfiról azonban az első támadáskor kiderül, hogy hidegvérű profi, aki szemrebbenés nélkül iktatja ki a fegyveres rablókat. Az őrök bizalmatlanok a pszichopatának tűnő kollégájukkal szemben, ám hamarosan világossá válik H indítéka, aki a rablásokkal foglalkozó FBI-ügynök (Andy Garcia) támogatásával kegyetlen meglepetést tartogat a fia gyilkosai számára.
hu
05:40
A tigris ébredése
Rob (Christian Convery) ketrecbe zárt tigrisnek érzi magát, mióta édesanyja meghalt rákban. Apja, aki képtelen szembenézni a valósággal, egy motel gondnoki állásába menekül, ahová kénytelen követni. Azonban minden megváltozik, amikor kiderül, hogy a motel mogorva tulajdonosa az erdőben egy tigrist tart, és Robot kéri meg, hogy etesse a tigrist. Rob és barátnője azonban szabadon engedik, ám a szabadsága nem tart sokáig.
hu
07:40
Tűzoltó kutya
Balesetet szenved Rex, a népszerű hollywoodi kutyasztár, ejtőernyő nélkül kizuhan egy repülőgépből. Az egész filmes világ gyászolja, nem tudva, hogy óriási szerencsével, de életben maradt. A magányos eb megpróbál a gazdája nyomára bukkanni, de csak a sintérbe botlik. Menekülés közben találkozik a kis Shane-nel (Josh Hutcherson), aki befogadja a kutyát. A család hamarosan rájön, hogy nem akármilyen kutyával vannak dolguk. Különösen, amikor Shane tűzoltó apját (Bruce Greenwood) elkíséri a munkába, és egy tűzesetnél életet ment.
hu
09:45
Kutyába se veszlek
Dylan (David Spade), az étterem tulajdonosa nem igazán sikeres az üzleti életben, ahogy a szerelemben sem. Rosszul menedzselt vendéglőjét a megszűnés fenyegeti, szeretője pedig nem rég adta ki az útját. Ebben a helyzetben költözik szomszédjába a gyönyörű francia zenészlány, Lila (Sophie Marceau). Dylan mint mindig most is fülig szerelmes lesz a lányba. Lila érdeklődésének felkeltésére annak kutyáját és a gazdi iránta tanúsított szeretetét használja fel. A furfangos háziállat azonban megtréfálja Dylant azzal, hogy eltünteti legjobb barátja által rábízott értékes ajándékot, amelyet az feleségének szánt. A helyzet tovább bonyolódik, amikor feltűnik Lila volt vőlegénye, aki nagyon erős konkurenciát támaszt az amúgy sem nagy nőcsábász hírében álló srácnak.
hu
11:45
A végzet ereklyéi - Csontváros
Clary Fray (Lily Collins) egy rejtélyes gyilkosságot követően rájön, hogy különleges képességekkel rendelkezik, és a világ, amiben eddig élt nem is olyan átlagos, mint amilyennek képzelte. Amikor édesanyja, Jocelyn (Lena Headey) eltűnik, Clary csatlakozik az Árnyvadászok csapatához, akik megmutatják neki New York valódi arcát. A várost démonok, vámpírok, vérfarkasok, s más félelmetes lények lakják. Clary az Árnyvadászokkal együtt veszi fel a harcot a démonok ellen, s így ő is részesévé válik az ősidők óta folyó küzdelemnek.
hu
14:25
A lány és a farkas
Daggerhorn falu lakosai évtizedeken át állatáldozatokkal csillapították a közeli erdőben lakó vérfarkas étvágyát. A teliholdkor portyázó fenevad azonban most saját zsákmányt ejt, megöli Valerie (Amanda Seyfried) nővérét. Valerie-t a szülei a gazdag Henrynek (Max Irons) szánják, ő azonban a szegény favágóba, Peterbe (Shiloh Fernandez) szerelmes. El is határozzák, hogy elszöknek, ám a vérfarkas tette mindent megváltoztat. A falusiak felfogadják a hírhedt vadászt, Salamon atyát (Gary Oldman), hogy szabadítsa meg őket a fenevadtól. Salamon nem kevesebbet állít, minthogy a szörny napközben emberalakot öltve közöttük él.
hu
16:30
The Commuter - Nincs kiszállás
Michael MacCauley (Liam Neeson) biztosítási ügynökként éli mindennapjait. Egy nap azonban hirtelen izgalmas fordulatot vesz az élete, amikor egy titokzatos idegen, Joanna (Vera Farmiga) leszólítja a vonaton, és arra kéri, találjon meg egy utast, még mielőtt beérnek a végállomásra. Miközben versenyt fut az idővel, hogy megoldja a rejtélyt, egy halálos terv körvonalazódik, ami veszélyezteti nemcsak saját, de utastársai életét is.
hu
18:40
Törésvonal
Kalifornia lakói mindenre fel vannak készülve, csak erre a katasztrófára nem. Amikor 9-es erősségű földrengés dönti romokba San Franciscót, Ray, a profi pilóta (Dwayne Johnson) és válófélben lévő felesége, Emma (Carla Gugino) vállalják a lehetetlent. Megpróbálják felkutatni és megmenteni a romok között maradt lányukat. De amikor azt hiszik, túl vannak a nehezén, akkor jön csak a java.
hu
21:00
Csillagok között
Joseph Cooper (Matthew McConoughey), az egykori NASA-pilóta képtelen tétlenül szemlélni, ahogy a Földön lassan mindent betemet a por. Már csak a gazdálkodás maradt, ám lánya, a tízéves Murphy rajong a tudományért, és biztos benne, hogy a házukban történő különleges üzenetre van magyarázat. Cooper megfejti a kódokat és ráakad a NASA titkos kísérleti telephelyére. A bázis vezetője egykori professzora, Dr. Brand (Michael Cain), aki felkéri arra, hogy legyen a Lazarus misszió vezetője. A nemrégiben feltűnt féreglyukon keresztül három lakható bolygóról gyűjtöttek adatokat, az egyik Dr. Mann (Matt Damon) bolygója, aki a program megalkotója. Három tudós, köztük Amelia Brand (Anne Hathaway) kísérik el, hogy kiválasszák a megfelelő bolygót. Sikerüktől függ az emberiség sorsa.
hu

TV guide - Saturday, 25/05/24

00:30
Looper - A jövő gyilkosa
2074-ben az időutazás valósággá vált, de csupán a feketepiacon lehet hozzájutni. A maffia sajátos módon használja ki a lehetőséget, ha meg akar szabadulni valakitől, harminc évvel visszaküldi az időben, ahol a jövőgyilkosnak nevezett bérgyilkosok várják. Joe (Joseph Gordon-Levitt) is ilyen bérgyilkos, és remekül megél belőle. Ám egy napon a maffia irányítói úgy döntenek, hogy Joe-nak a saját jövőbeni énjét (Bruce Willis) kell eltennie láb alól.
hu
03:00
A bosszú szövetsége
Roman (Ashton Holmes) menyasszonya, Mia (Melissa Bolona) emberkereskedők fogságába kerül. Roman (Ashton Holmes) és testvérei, Deklan (Cole Hauser) és Brandon (Shawn Ashmore) azonnal csapatot szerveznek, hogy kiszabadítsák. Az akciójukban részt vesz James Avery (Bruce Willis) nyomozó is, aki régóta az emberrablók nyomában van.
hu
06:25
A titkos kert
Az árván maradt 10 éves Mary Lennox (Dixie Egerickx) Yorkshire-be kerül, ahol nagybátyja, Archibald Craven (Colin Firth) és a házvezetőnő, Mrs. Medlock (Julie Walters) lakják az ódon palotát. Mary hamarosan felfedezi, hogy a ház számos titkot rejt, és egyik bolyongása során rábukkan a kastélyban a beteg unokatestvérére, Colinra (Edan Hayhurst), aki ágyban tölti az egész életét. Ráadásul Mary megtalálja a titkos kert kulcsát, melyet nagybátyja évek óta zárva tart. Új barátja, Dickon (Amir Wilson) segítségével a gyerekeknek sikerül visszahozniuk a kertet az életbe, és a kertben Colin megtanul járni.
hu
08:25
Vásott szülők
Az még nem lenne baj, hogy a szülőknek meglehetősen magas elvárásaik vannak magukkal és családjukkal szemben. A baj csak az, hogy ezeket meg is akarják valósítani. Így lehetséges az, hogy a Buckman család feje, Gil (Steve Martin) olyan apává válik, aki mindent túlzásba visz. Túlzásai kacagtatóak, ám ő halálosan komolyan veszi célkitűzését: tökéletes szülő szeretne lenni, akárcsak testvérei, akik a legkülönfélébb módszerekkel próbálnak gyerekeiknél célt érni.
hu
10:55
Az őrzők legendája
Soren, a bagoly az apja meséin nőtt fel, amelyek a nagy fa, a Ga-Húl őrzőiről szólnak, azokról a bátor, mitikus szárnyasokról, akik az egyszerű bagolynépet védik a gonosz tisztáktól. Miközben Soren szeretne az ősök nyomába lépni, a testvére, Tukk kigúnyolja ezért. Egy nap a két bagolycsemetét elrabolja a lázadó bagolycsapat. Sorennek néhány társával együtt sikerül megszöknie. A barátaival együtt elindulnak megkeresni a nagy fát és az őrzőket, hogy segítségükkel legyőzhessék az ellenséget.
hu
12:50
Alvin és a mókusok 3.
A mókusok és mókucik állandó kísérőjük, Dave (Jason Lee) társaságában egy óceánjárón vakációznak. Alvin persze most sem képes parancsolni az ösztöneinek. Megpróbálja kormányozni a hajót, átveszi az uralmat a turbinák felett, aztán szmokingba öltözve bukkan fel a szerencsejáték-asztaloknál. A bolondozásnak azonban hamar vége szakad, amikor a hajó zátonyra fut, a mókusok pedig egy elhagyott szigetre vetődnek. Miközben régi barátjuk és impresszáriójuk a mentőexpedíciót szervezi, ők rájönnek, hogy a sziget nem lakatlan, mint aminek hitték.
hu
14:40
Space Jam - Új kezdet
Egy mesterséges intelligencia, a gaz AI G (Don Cheadle) elrabolja a híres kosárlabdázót, LeBron Jamest és a fiát, Domot (Cedric Joe), hogy mesteri tervét végre hajthassa. LeBron a fia és a világ mentése érdekében kénytelen elfogadni a kosárlabdameccset az Al G digitalizált bajnokai ellen. A sztárjátékos kétségbeesésében Tapsi Hapsi és a Looney Tunes csapat segítségét kéri.
hu
17:00
Jumanji: A következő szint
Spencer (Alex Wolff) hatalmas hibát követ el, amikor titokban újra beindítja a játékot, hogy átélhesse a régi sikereket és a szerelmet. Arra azonban nem számít, hogy a régi barátokat is beszippantja a játék, és egy véletlen folytán Spencer nagyapja (Danny DeVito) és annak nyugdíjas haverja (Danny Glover) is követi őket. A hab a tortán, hogy az avatárok is felcserélődnek. Bravestone (Dwayne Johnson), Oberon (Jack Black), a térképes Finbar (Kevin Hart) és Ruby (Karen Gillan) összekeverednek, és két újabb karakter jelenik meg. Ráadásul a tétek is nőnek, ezúttal a kietlen sivatagban landolnak, és rögtön a startnál megtudják, hogy a játékosok közül egy nem juthat ki élve.
hu
19:30
Öngyilkos osztag
Egy titkos állambiztonsági szervezet, az A.R.G.U.S börtönbe zárjaa Batman (Ben Affleck) segítségével a szuperhősök leggonoszabbjait. Deadshot (Will Smith), Harley Quinn (Margot Robbie), El Diablo (Jay Hernandez) és a többi gazfickó kénytelenek jót cselekedni a szabadságukért cserébe. Létrejön az Öngyilkos osztag, mely akkor indul bevetésre, ha az emberiség már minden lehetőséget kijátszott a megmenekülésre. Tagjai őrültek, kegyetlenek, kiszámíthatatlanok, de mégis a jófiúk mellett állnak - legalábbis úgy tűnik.
hu
22:00
The Suicide Squad - Az öngyilkos osztag
Az emberiség ezúttal tényleg nagy bajban van, annyira reménytelen a helyzet, hogy a kormánynak a legelvetemültebb gonosztevőkhöz kell fordulnia segítségért. Az öngyilkos osztag antihősei között van Harley Quinn (Margot Robbie), Bloodsport (Idris Elba), Peacemaker (John Cena) és a Belle Reve börtön lakóinak legjava. Nehéz hinni egy ilyen csapatban, de van, amikor a tüzet tűzzel lehet csak megfékezni.
hu